Skip to content

Novice

Preureditev spletne strani
Po dolgem času smo uspeli preurediti in posodobiti našo spletno stran, kjer vas želimo seznaniti z našimi novimi dosežki. Vabimo vas da si jo ogledate. 
Več
Certifikat ISO9001-2015
V mesecu avgustu 2019 smo v družbi Cryo-RT d.o.o. uspešno izvedli zunanjo presojo ISO9001:2015 in s tem še utrdili naše poslovanje v sistemu vodenja in kakovosti. Z delom in trudom skozi leto v družbi skrbimo , da je pravi način predvsem v preglednosti poslovanja in nudenja dobrih in kakovostnih storitev našim strankam.
Več
Nova pridobitev – Mitutoyo Contracer CV-3000
V mesecu juniju 2019 se lahko pohvalimo z novo posodobitvijo merilnice. V merilnici smo bogatejši za konturograf znamke Mitutoyo CV-3000. Popolnoma avtomatizirani konturograf lahko avtomatsko meri območja 60x150mm.
Več
Nova pridobitev – 3D merilni stroj Mitutoyo
V našem podjetju si nenehno prizadevamo izboljševati delovne procese s tem pa tudi izboljševati kakovost izdelkov. Zato smo se odločili za investicijo v 3D koordinatni merilni stroj. S ponosom vam lahko sporočimo da je stroj postavljen in zagnan.
Več
Gravirni laser Reaying
Z mesecem januarjem smo v podjetju Cryo-RT bogatejši za fiber gravirni laser Reaynig. Imamo možnost graviranja na površini 110x110mm, graviranje s pomočjo 4-osi na vse materiale razen na belo plastiko, keramiko ali steklo.
Več