Politika piškotkov

Spletna stran www.cryo-rt.com uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje ter spremljanje statistike obiska. Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se prenese na računalnik uporabnika ob njegovem obisku spletne strani in običajno vsebuje: ime strežnika, s katerega je bil poslan piškotek, življenjsko dobo piškotka, vrednost – navadno naključno generirano edinstveno število.

Sam piškotek ne vsebuje ali zbira informacij. Če pa ga prebere strežnik skupaj s spletnim brskalnikom, je to lahko spletnemu mestu v pomoč pri izvajanju uporabniku prijaznejših storitev.

Uporabo piškotkov določa Zakon o elektronskih komunikacijah oziroma ZEKom-1 (Uradni list št. 109/2012), katerega člen 157 predstavlja pravno osnovo za skrb za zasebnost uporabnikov spleta.

1. Nujno potrebni piškotki
Piškotki, ki so nujni za nemoteno delovanje spletne strani. Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta se strinjate z njihovo uporabo.

2. Analitični piškotki in piškotki za statistiko obiskov
Piškotki, s katerimi s katerimi anonimno merimo uporabo spletne strani za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ter spremljanje statistike obiska.
Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov, ne posredujemo tretjim osebam.

Seznam uporabljenih piškotkov

piškotektrajanjeopis
 _ga2 letistatistika spletne strani
_gat10 minutstatistika spletne strani
cookieconsent_dismissed1 letonadzor piškotkov

S podajo soglasja v piškotke se uporabnik strinja s shranjevanjem piškotkov in dostopom do piškotkov (oz. podatkov pridobljenih s piškotki), že shranjenih v uporabnikovi napravi.

Uporabnik lahko o tem, ali in katere piškotke lahko upravljavci oziroma ponudniki namestijo na njegovo opremo, odloči tudi z ustreznimi nastavitvami v svojem spletnem brskalniku.

Scroll to Top